Get Music Pro

Cultural knowledge Defined

lippu
Kulttuuri

Ticketmaster osallistuu scalpersin kanssa repimään sinut pois

lippu

Ticketmaster kertoo rekrytoivan ammattitaitoisia scalpereita saadakseen lisää rahaa asiakkailta ja laajentamalla jälleenmyyntiliiketoimintaa CBC Newsin ja Toronto Starin julkistettujen tutkimusten mukaan.

Heinäkuussa julkaisujen toimittajat menivät peitossa Las Vegasissa sijaitsevaan Ticket Summit -liiketoimintakonferenssiin. Ticketmasterin edustajat kertoivat toimittajille, että sen jälleenmyyntiosasto ei raportoi scalpersia, jotka käyttävät botteja ja väärennettyjä identiteettejä ostamaan useita lippuja ja myymään ne korkeampaan hintaan sivustolla. Ticketmaster tekee rahaa ylimääräisistä jälleenmyyntimaksuista.

‘Minulla on välittäjiä, joilla on kirjaimellisesti pari sataa tiliä’, CBC: n mukaan Ticketmasterin myyntiedustaja kertoi toimittajille. ‘Se ei ole jotain, jota me tarkastelemme tai raportoimme.’

Ticketmaster ja sen omistaja Live Nation eivät vastanneet välittömästi kommenttipyyntöihin.

Viime vuoden aikana Ticketmaster loi myyntityökalun , jota kutsutaan TradeDeskiksi , jonka avulla scalpers voi ladata ostamansa liput yhtiön sivustolta ja laittaa ne nopeasti jälleenmyyntiin. He voivat helposti nostaa tai pudottaa hintoja useilla lippuilla, jotka perustuvat kysyntään.

Ticketmasterin käyttöehdot sanovat, että asiakkaat eivät voi ’tilata useita lippuja tapahtumaan, joka ylittää kyseisen tapahtuman ilmoitetun rajan.’ Tämä määrä on yleensä kuusi tai kahdeksan lippua. Yleiset ehdot myös sanovat: ‘Automaattisten keinojen käyttö lippujen ostamiseen on ehdottomasti kielletty.’

Edelleen jälleenmyyjät, jotka rikkovat näitä sääntöjä, eivät todennäköisesti hätää.

‘Emme viettele aikaa katsomalla Ticketmaster.com-tiliäsi. En välitä mitä ostat. Minulle ei ole väliä,’ TradeDeskin myyntijohtaja kertoi The Starille. ‘On täysin eroa Ticketmasterin ja meidän jaon välillä. Se on kirkko ja valtio … Emme seuraa sitä lainkaan.’

Ticketmasterilla on ‘ostajan väärinkäyttö’ -divisioona, joka valvoo epäilyttävää toimintaa, mutta yleissopimuksen esittelijä sanoi, että jälleenmyyntiosasto ei kutsu TradeDeskin käyttäjiä.

‘Emme jaa raportteja, emme jaa nimiä, emme jaa tilitietoja ensisijaisen sivuston kanssa. Aika’, hän kertoi CBC: lle.

Väitteet, jotka koskevat Ticketmasterin työskentelyä scalpersin kanssa, ilmenivät vuoden 2017 oikeudenkäynnin jälkeen, jonka yhtiö esitti ja joka väittää, että kolme lipunvälitysyritystä käytti botteja ‘väärin hankkimalla lippuja, jotta he voisivat jälleenmyydä niitä huomattavasti.’

Prestige Entertainment West Inc., joka on yksi yrityksistä, vastasi väittäen, että Ticketmaster käyttää sivustoaan ‘pettämään kuluttajia ja linjaa taskut kaksoispisteistä.’ Se väitti, että suurin osa jälleenmyyntitoiminnasta on ilmeinen, mutta Ticketmaster ei tee mitään sen estämiseksi. Se väitti myös, että Ticketmaster käyttää sivustojaan.

Ticketmaster kiisti nämä väitteet.

Ticketmasterin johtajat ovat sanoneet, että jälleenmyyjät ovat ongelma , ja että se käyttää Verified Fan -algoritmiaan suosituissa esityksissä sen määrittämiseksi, myydäänkö joku lippu.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *