Get Music Pro

Cultural knowledge Defined

twitter-midterms
Kulttuuri

Vuoden 2018 puolivälissä järjestetyt vaalit: Twitter reagoi demokraattien puoleen saadakseen määräysvallan parlamentissa

twitter-midterms

Vuonna 2018 vaalit ovat jotakin teknistä tarinaa sosiaalisen median vaikutuksen ja hakkerien mahdollisten ja hirvittävien vaikutusten ansiosta .

Sosiaalisen median rooli on merkittävä kaikissa vaaleissa, ehkä nyt enemmän kuin koskaan. Seuraavassa viserrys reagoi vuoden 2018 puolivälissä.

Vaalien edetessä ‘vuoden 2016 äänestys vs. äänestys vuonna 2018’ sai paljon vetoa.

Ah, kyllä, maailma, jossa asumme, on muuttunut paljon kahden viime vuoden aikana, riippumatta siitä, millä tavalla keinuit. Olemme kaikki erilaisia ihmisiä kuin vuonna 2016 äänestäneet.

Myöhemmin ihmiset tulivat todella innoiksi äänestyksestä. Kaikki olivat tweeting selfies kanssa ‘äänestin’ tarra. Elon Musk tarttui hänen otsaansa:

Ja tietysti Internetillä oli kenttäpäivämäärä . Photoshopit jatkuvat …

Myös ennen kuin siirrymme, lue ehdottomasti parhaat Midterms-vaalit Twitter-säikeet, kädet alas. Se alkaa tästä tweetistä. Lupaan, että se on sen arvoista.

Siirtyminen.

Ajatus tuoda enemmän ihmisiä tähän kyselyyn on ollut valtava tarina ja valtava osa Twitteriä. Alkuvaiheessa oli laaja, yleinen ilo osallistua demokraattiseen prosessiin. Tämä on hyvä asia.

Ja kyllä Andrew WK olen samaa mieltä.

Nyt kun pöly alkaa selvitä, näyttää siltä, että republikaanit säilyttävät senaatin valvonnan.

Ted Cruz on valittu kapeasti tiiviissä kilpailussa demokraattisen Beto O'Rourken kanssa. Se oli tärkeä keskustelupiste verkossa ja tärkeä. Cruzin voitto on todennäköisimmin varmistanut sen, että republikaanit pääsivät senaattiin.

Jos olet viettänyt aikaa Twitterissä, tiedät varmasti: Twitter ja Cruz eivät oikeastaan pääse.

Mutta ehkä yön suurin uutinen: useimmat ovat kutsuneet demokraattien taloa.

Useita kyselyitä on julkaistu, ja se on asettanut lämpötilamittarin kansakunnan tunnelmaan. Brett Kavanaugh vahvistettiin korkeimpaan oikeuteen ilmeisesti monien äänestäjien mielessä.

Monet uskovat, että maa on tällä hetkellä väärällä radalla.

Yksi stat löysin mielenkiintoisen: varhaiset numerot näyttävät viittaavan erittäin hyvin vahvaan äänestysprosenttiin, mikä on hyvä asia riippumatta siitä, kuka äänestänyt.

Myös monet naiset on nimitetty parlamenttiin. Alexandria Ocasio-Cortezista tuli juuri nuorin nainen, joka on koskaan valittu kongressiksi 29-vuotiaana.

Tällä kertaa oli useita ensimmäisiä. Sharice Davids, koska ensimmäinen intialainen nainen valittiin kongressiksi ja ensimmäinen avoimesti LGBTQ-kongressin jäsen Kansasista.

Jared Polisista tuli ensimmäinen avoimesti homo mies, joka valittiin Yhdysvaltain valtion (Colorado) kuvernööriksi.

Donald Trump rikkoi harvinaisen kahdeksan tunnin hiljaisuuden Twitterissä kutsumalla yöksi ‘menestyksen’.

Jotkut pyysivät eroa …

Mutta riippumatta siitä, missä olet poliittisella taajuudella, voimme kaikki juhlia Guy Fieriä oikeutetusti uudelleen Flavortownin pormestariksi.

Mikään mutta kunnioituksesta Flavortown puheenjohtaja.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *