Get Music Pro

Cultural knowledge Defined

kuva
TV ja Elokuvat

TV-isäntä pyytää anteeksi homofobista kommenttia

kuva

MSNBC-isäntä Mika Brzezisknki on puhallettu homofobisen huomautuksen yli. Lähde: Mukana

Amerikkalainen uutisankkuri on tulessa yli väitetyn homofobisen slurin, jota hän käytti suorassa televisiossa yön yli.

MSNBC: n Morning Brøezinksi keskusteli aikaisemmasta Fox & Friends -haastattelusta, jossa valtiosihteeri Mike Pompeo epäröi vastata kysymyksiin Trumpin hallinnon suunnitelmasta käsitellä Saudi-hallitusta Jamal Khashoggin murhan jälkeen.

”Ymmärrän, että Donald Trump ei välitä. Hän ei välitä. Mutta miksi Mike Pompeo ei välitä juuri nyt? Ovatko säälittävät poikkeamat, jotka juuri kuulimme, kun hän ilmestyi – on se, että patriootti puhuu? ”Sanoi Brzezinski. ‘Tai wannabe diktaattorin pojat?’

Verkko-isäntä on tullut sosiaalisten medioiden palamaan sekä liberaaleilta että konservatiiveilta:

Jopa Donald Trump Jr punnittiin vertaamalla sitä viimeisimpään kiistelyyn , joka koski Kevin Hartia , joka menetti tarjouksensa isännöidä Oscareja vanhojen homofobisten tweettien joukossa:

Kun Brzezinski kutsuttiin sosiaaliseen mediaan, hän pyysi välitöntä anteeksipyyntöä ja sanoi, että kyseessä oli ‘erittäin huono sanojen valinta’.

MSNBC ei vielä käsittele tapahtumaa.

Ankkuri ankkuri Joy Reid tuli tuleen tämän vuoden huhtikuussa yli 2000-luvun puolivälistä loppuvuodesta.

Viestit tekivät joukon hirvittäviä homofobisia huomautuksia homoista ja väittivät, että ”suorimmat ihmiset riemastuvat kahden miehen suudella” ja että ”aikuiset homo-miehet houkuttelevat usein hyvin nuoria, jälkiarvottavia tyyppejä.” Yhdessä hän jopa myönsi: ”Saanko minut homofobiseksi? Todennäköisesti.’

Reid kieltäytyi alun perin viroista, väittäen, että hänet hakattiin ‘osaksi pyrkimystä pilata hahmoni väärien tietojen avulla vääristämällä vuosikymmenen lopulla päättynyt blogi’.

”En todellakaan usko, että kirjoitin näitä vihamielisiä asioita, koska he ovat täysin vieraita minulle,” hän sanoi myöhemmin näyttelyssään. ”Mutta voin varmasti ymmärtää, perustuen siihen, mitä olen tweetannut ja kirjoittanut aiemmin, miksi jotkut ihmiset eivät usko minua. En ole vapautettu olemasta tyhmä tai julma tai vahingollinen niille ihmisille, joita haluan puolustaa. Minä omistan sen. Ymmärsin. Ja siitä olen todella, todella pahoillani. ”

Hänen kieltonään tarkasteltiin, ja Wayback Machine -yhtiön oma tutkimus havaitsi loppujen lopuksi mitään, joka osoittaisi väärinkäytön tai hakkeroinnin.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *