Get Music Pro

Cultural knowledge Defined

Tähän! MacPherson voi todella tehdä kaiken, kuvassa tässä sotilaana Samuel Wyattina Strike Backissa. Kuva: Toimitetaan / Foxtel
TV ja Elokuvat

Sulje etuovi

Naapureiden fanit muistaisivat epäilemättä Toasen, Lancen ja Joelin välistä eeppistä 1990-luvun lopulla, 2000-luvun alussa.

Trio oli rakastettu Aussie-saippuan uskollisten katsojien keskuudessa, kiitos röyhkeän shenanigaanin ja hilpeän ennusteensa ansiosta, kun he pääsivät elämään yhdessä ’30-luvulla’ Ramsay-kadulla.

Kaksi vuosikymmentä myöhemmin Australian näyttelijä Daniel MacPherson, joka oli vasta 17-vuotias, kun hän otti Joel Samuelsin roolin vuonna 1998, on paljastanut news.com-sivustolle, että Naapurit toimeenpanevat tuottajat kehittivät ja toivat ”Toadie-, Lance- ja Joel-spin-offin” osoittaa Yhdistyneen kuningaskunnan tuotantoyhtiöille.

”Teimme jonkinlaista kehitystä, mutta se ei koskaan löytänyt jalkojaan”, MacPherson sanoi.

Takaisin, kun Toadiella oli pitkät herkulliset kiharat ja Joel omisti vain speedot.

Takaisin, kun Toadiella oli pitkät herkulliset kiharat ja Joel omisti vain speedot. Lähde: YouTube

Nimeä enemmän ikoninen trio, odotamme…

Nimeä enemmän ikoninen trio, odotamme… Lähde: YouTube

‘Minulla oli ihania aikoja naapureilla, erityisesti Ryan Maloney (Toadie) ja Andrew Bibby (Lance).

”Meidän tarinamme kesti noin 12 kuukautta, ja sitten keskustelut alkoivat spin-off-näyttelystä.

‘Se olisi ollut hauskaa.’

Se on valitettavaa meille elinikäisille naapureille traagisia, mutta ei saada omaa spin-off -sa ei ole satuttanut MacPhersonia, joka lähti tähdeksi City Homicidessä.

Naapureiden kuvakkeet Krista Vendy, Dan Paris, Holly Valance ja Daniel Macpherson.

Naapureiden kuvakkeet Krista Vendy, Dan Paris, Holly Valance ja Daniel Macpherson. Lähde: News Corp Australia

38-vuotias on ollut kotitalouden nimi Australiassa jo vuosia isäntänä, erityisesti Dancing With The Starsilla, ennen kuin hän siirtyi LA: han viisi vuotta sitten vaimonsa Zoe Ventouran kanssa, joka on pakattu Rafters- mainetta.

MacPherson myönsi, että hän oli kokenut monia epäonnistuneita pilottikausia, mutta on nyt hyötynyt kovasta työstä, koska hän on juuri käärittänyt kuvaamisen osuma-sarjaan Strike Back.

Vapaasti suosittujen sarjojen 7. kausi on palannut Fox Showcase -messuille, kun MacPhersonin toinen sarja pelaa amerikkalaista sotilasta Samuel Wyattia.

Hän ampui koko sarjan Malesiassa, joka saattaa kuulostaa lomalta, mutta MacPhersonin aikataulu oli kaikkea muuta kuin.

Tästä… Kuva: Kanava 7

Tästä… Kuva: Kanava 7 Lähde: Toimitetaan

Tähän! MacPherson voi todella tehdä kaiken, kuvassa tässä sotilaana Samuel Wyattina Strike Backissa. Kuva: Toimitetaan / Foxtel

Tähän! MacPherson voi todella tehdä kaiken, kuvassa tässä sotilaana Samuel Wyattina Strike Backissa. Kuva: Toimitettu / Foxtel- lähde: Toimitetaan

”Harjoittelen kahdesti päivässä. Minun piti mennä ulos ja laittaa 15 kilon rooliin. Minun täytyy harjoitella temppuja ja taisteluja. Meillä on tietysti erityisiä ruokavalioita ja meidän täytyy nähdä fysiot ”, hän sanoi.

‘Sen lisäksi, että minun hahmoni käsittelee PTSD: tä, niin minulle tämä rooli todella haastaa minut ja työntää minut fyysisesti ja emotionaalisesti.’

MacPherson odottaa kuulevansa, jos Strike Back saa vihreän valon kahdeksannen kauden ajaksi, mutta sillä välin hän työskentelee useissa käärihankkeissa.

Stream-kaudet 1-6 Strike Back -palvelusta Foxtel Nowiin ja katsovat kauden 7 keskiviikkoisin klo 8.30 AEDT Fox-näyttelyssä.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *