Get Music Pro

Cultural knowledge Defined

Kuva: Brian MAY ja Freddie MERCURY ja QUEEN
Musiikki

Queen's Bohemian Rhapsody kruunattiin kaikkein suoratoistetuimpana 1900-luvun lauluna

Avaa silmäsi, katso taivaalle ja katso, että kuningattaren boheemilainen rapsodia on lähetetty 1,6 miljardia kertaa.

Vuoden 1975 laulu, jonka Freddie Mercury on kirjoittanut albumille A Night at the Opera, on maailman kaikkein suoratoistettu kappale 20. vuosisadalta, Universal Music Group paljasti tiistaina.

Numero perustuu virtoja kappaleen itse poikki Spotify, Apple musiikki ja muut palvelut sekä legendaarisen videon YouTubessa.

Kuva: Brian MAY ja Freddie MERCURY ja QUEEN

Se ohitti Nirvanan vuoden 1991 laulun Smells Like Teen Spiritin, jolla oli 1,5 miljardia virtaa, Digital Trends -raportit – ja Guns N 'Rosesin Sweet Child O'Mine vuodesta 1988 ja marraskuussa Rain Rain vuodesta 1991.

‘Niin Rock Rock -joen metamorphosed on virtoja! Hyvin iloinen siitä, että musiikkimme virtaa yhä eniten!’ Brian May, kuningattaren kitaristi, perustajajäsen ja suorasanainen USB-C-kriitikko , sanoi julkaisussa.

Kappaleen suoratoistoputken kannalta olennaista oli saman nimisen elohopean kriittisesti arvostetun bioprosessin menestys. Tähti Rami Malek, joka soittaa laulajaa, sai kultaisen Globe-nimityksen viime viikolla, ja elokuvasta tuli historian korkein jyrkkä biopiiri viiden viikon kuluttua.

‘Böömin Rhapsody on yksi historian suurimpien bändien suurimmista kappaleista’, Universal Music Groupin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Lucian Grainge sanoi julkaisussa. ‘Olemme ylpeitä voidessamme edustaa kuningasta ja olemme innoissamme siitä, että laulu herättää yhä uusia faneja ympäri maailmaa yli neljä vuosikymmentä sen julkaisun jälkeen.’

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *