Get Music Pro

Cultural knowledge Defined

Madonna on kuuluisa ikäänsä uhkaavasta ulkonäöltään. Kuva: Ethan Miller
Musiikki

Madonnan uusi ulkoasu järkyttää faneja

Madonna ei ehkä ole muukalainen debyytti rohkeasta uudesta näkökulmasta näyttämöllä, mutta laulajan viimeisin ulkonäkö on jättänyt fanit naarmuttamaan päätään.

Kuvissa on online-näyttely, jossa näytetään laulajasta yllättäviä uusia käyrät New Yorkin New Year's Eve -näyttelyn aikana.

Madonna otti lavalle Stonewallin baarissa hänen 13-vuotiaan poikansa David Bandan rinnalla.

Näytä tämä viesti Instagramissa

Oliko Madonna tunkeutunut implantteihin ???? 👀🤔 #Repost @micheleruiznyc @get_repost ・ ・ ・ Mikä voisi olla parempi kuin tuoda uusi vuosi kuningatar ja hänen kauniisti lahjakas poikansa? Ummm … keskustella kuningattaren kanssa (toivon, toivon, että joku kirjasi nämä MoMents 🙏🏻). Kiitos, @madonna ja ihmiset, jotka ovat tehneet tämän mahdolliseksi (rakastan teitä enemmän kuin tiedätte!) – teit juuri jokaisen vuonna 2018 tapahtuneen karkean asian niin paljon paremmin. 2019 on jo etsimässä thanks Erityistä kiitosta miehelleni, joka aina tukee minun hulluutta !!! Rakastan sinua kuuhun ja takaisin!!! *** Jos lähetät videoni uudelleen, varmista, että se on oikein hyvitetty – Kiitos! ***

Perez Hiltonin (@theperezhilton) jakama viesti

Koska kuvat ja videot ilmestyivät Madonnan yllätyskuvaan kuuluisalle LGBTI-paikalle, fanit eivät voineet huomata, että pop-tähden takana oli tavallista muodollisempi .

USA: n viihdepalvelin Perez Hilton jakoi yhden videon Like A Virgin -laulajasta Twitterissä ja herätti spekulointia, kun hän kyseenalaisti, onko hän kirurgisesti parantanut hänen hahmoaan.

Spekulaatiot jatkuivat Instagramissa, ja fanit vertaivat Madonnan hahmoa räppäri Nicki Minajiin.

”Ole hyvä ja tee tämä pusku pois”, yksi kommentoija kirjoitti, kun taas toinen lisäsi: ”Kerro minulle, että hän ei ole saanut istuttimia.”

Toiset eivät olleet niin vakuuttuneita ja arvanneet, että hänen uusi ulkoasunsa olisi voinut olla osa hänen tekoaan Stonewallissa, jossa yksi henkilö tweeting, että se voisi olla temppu ‘saada lehdistö’.

‘Tämän täytyy olla hänelle annettu lahja’, toinen fani kirjoitti Instagramiin.

Nicki Minaj. Kuva: Larry Busacca

Nicki Minaj. Kuva: Larry Busacca Lähde: Getty Images

Madonna on kuuluisa ikäänsä uhkaavasta ulkonäöltään. Kuva: Ethan Miller

Madonna on kuuluisa ikäänsä uhkaavasta ulkonäöstä. Kuva: Ethan Miller Lähde: Getty Images

Nuorten ulkonäönsä mukaan tunnettu vuonna 2017 kerrottiin, että Like A Prayer- laulaja työskentelee tunteja joka päivä.

Soulcycle-mestariopettaja Stacey Griffith, joka kouluttaa Madonnaa, paljasti Popin kuningattaren töihin viisi tuntia päivässä.

”Pro-urheilijat kouluttavat koko päivän. Madonna kouluttaa koko päivän. Hän kouluttaa viisi tuntia päivässä, non-stop ”, hän sanoi USA: n TV-haastattelun aikana.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *