Get Music Pro

Cultural knowledge Defined

Spoileri: He eivät haastaneet Kendrick Lamaria.
TV ja Elokuvat

Kolmen J: n isännät, jotka heidän pomonsa ovat saaneet selville, paljastavat takaisinmaksun ab ** ch!

TRIPLE J aamiainen isännöi Ben Harvey ja Liam Stapleton jätettiin punaista kasvot sen jälkeen, kun heidän pomo oli kostanut kostoon.

Keppi oli takaisinmaksuaika, kun he kutsuivat uuden pomonsa Lachlan Macaran keskiviikkona aamuna viime viikolla heti 6: n jälkeen ja heräsivät hänet häivyttämällä Evanescencen kappaletta, Bring Me To Life , alas puhelinlinjaan.

Macara ei nähnyt varhain aamulla herätyskutsun hauskaa puolta, ja Triple J-duo vedettiin pois lyhyestä ajasta, kun he puhuivat puhelimitse.

Ben ja Liam valmistautuvat haastatteluun.

Ben ja Liam valmistautuvat haastatteluun. Lähde: Mukana

Mutta jonnekin keskiviikkona ja perjantaina Macara löysi huumorintajua ja Triple J: n pomo päätti kostaa kättelemällä prankstereita.

Perjantaiaamuna näyttelyn jälkeen Ben ja Liam kutsuttiin kokoukseen Triple J: n musiikkijohtajan kanssa, joka kertoi duolle, että heille tarjottiin maailmanlaajuinen yksinomainen haastattelu Kendrick Lamarin kanssa. Ainoa haittapuoli oli se, että puhelinhaastattelu oli tarkoitus järjestää lauantaiaamuna klo 6.00.

Spoileri: He eivät haastaneet Kendrick Lamaria.

Spoileri: He eivät haastaneet Kendrick Lamaria. Lähde: AFP

Lamar on yksi maailman suurimmista musiikkitähteistä, joten radio-isännät sopivat tulleensa aamulla pois tallentaakseen viiden minuutin haastattelun.

Lauantai-aamuna duo odotti hermostuneesti, että Lamarin kanssa puhelu oli kytketty, mutta vähän he tiesivät, että koko asia oli ruse.

Sen sijaan, että olisit kytketty Humble- laulajaan, osa Evanescence-kappaleesta, Bring Me To Life , alkoi pelata puhelinlinjaa.

Ben ja Liam tajusivat heti, että heidät oli kiusattu, ja he eivät voineet uskoa sitä.

”Koira!” Liam sanoi puhuessaan pomoonsa.

”Tämä on eniten mitä olen koskaan valmistautunut haastatteluun elämässäni. Olen hieman humalassa, olla rehellinen. Minulla oli suuri yö viime yönä, joten on luultavasti hyvä asia, että emme edes puhu Kendrick Lamarille. ‘

Voit katsella jalan alla olevaa videota:

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *