Get Music Pro

Cultural knowledge Defined

Kanye-i-love-it
Kulttuuri

Kanye Westin uusi kappale on jo meme ja en rakasta sitä

Kanye-i-love-it

On aika aloittaa uusi Kanye-raita!

‘Helvetti joo!’ Kuulen, että sanot. ‘Kuka tuottaa? Kuka se toimii? Miten se vertaa College Dropoutiin?’

Hidasta, GRANDPA. Se on 2018. Musiikki on nyt merkityksetön. Olemme täällä memeille.

Jos unohdit viimeisimmän vuoden 2018 Kanye West -teoksesta, Yeezy julkaisi perjantaina uuden kappaleen ‘I Love It’, jossa on Lil Pump ja Adele Givens. Laulu on keskellä ensimmäistä kuuntelemista, mutta koukun korvasormuksella, jolla on vaikeuksia siirtyä aivojesi alkuosasta.

Mutta se on ok, koska tämä ei ole laulu. Se on puhdas meme.

Kanye ja Pump ovat pukeutuneet valtaviin vaahtopaidapuvuihin (ja vannon, että minun on oltava samat ortopediset shuffle-diat, jotka ovat vakiona kaikissa hoitokodeissa), he hakkaavat kuin jättiläiset lapset ja jahtavat Givensin alas alastomalla käytävällä. käärittyjä naisia.

Ja internet on Living. Varten. Se.

Tämä ei tullut ulos mistään. Leikkeen toimeenpaneva tuottaja oli Spike Jonze – John Malkovich Spike Jonze -, joka käytti varsinaisia piirustuksiaan osana hänen kuvakäsikirjoitustaan.

Vuonna 2018 läpimurto ei ole kyse siitä, että radion ilma-aika tai MTV-soitto olisi enemmän. Kyse on internetpisteistä ja upvotesista.

Kanyen ja Pumpin tapauksessa olet pukeutunut Roblox-hahmoihin – yllään ylimitoitettuja asuja, jotka näyttävät lohkeamilta, Minecraft-tyylisiltä merkiltä, joita puolet maailman lapsista pelaa juuri nyt. Ja sitten vain testataksesi näiden lasten vanhempien YouTube- valvontataitoja, täytät Roblox-maailman nudeilla ja käynnistät leikkeen PornHub-palkinnoissa.

YouTube-elokuvaleike, joka jäljittelee lasten peliä, joka on julkaistu palkintoretkellä porno-sivustolle. Oppilaitesi semiotiikan oppikirjat eivät todellakaan valmistautuneet siihen.

Aikaisemmin me ostimme kirjaa ja syömme linjaliikennettä. Tai lataa albumit ja kilpailu internetiin, jotta lyrics saataisiin mahdollisimman nopeasti.

Nyt linjaliikennemerkit ovat r / Kanyessa.

‘Rakastan sitä’ tuskin elää elämää lauluna – vain muutaman päivän kuluttua sen julkaisemisesta oli Know Your Meme ja olin jo nähnyt sen ‘Mitä pukeutua Halloween 2018’ -luetteloon pukuideoista.

Katselu (kyllä katselu) Kanyen uusin kappale ei ole musiikkia. Se on puolustava peli, jotta voit pysyä viimeisimmissä memeissä. Sinun ei tarvitse viettää viikkoa. Helvetti, sinun ei tarvitse kuunnella koko kahta minuuttia. Kaikki mitä tarvitset on sujuvaa pop kulttuuriin , pääsy MS Paint ja hiiren nopeutta saada meme ulos internetin pesää mieli mahdollisimman nopeasti.

Voisit tehdä meme, jossa ne hogtied, limbless nudes viittaavat prinsessa Mombiin paluusta Oziin ja meidän loistavasta hyväksymisestä objektoiduista , puretuista naispuolisista elimistä.

JK. En ehdottaisi sitä. Rakastan sitä.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *