Get Music Pro

Cultural knowledge Defined

Ash London pyrkii roiskumaan kilpailijaan.
TV ja Elokuvat

Jopa Grant Denyer ajatteli, että kilpailijat olivat OTT

GRANT Denyer on osunut takaisin vaatimuksiin, joissa Game Of Gamesin kilpailijat ovat palkattuja toimijoita.

Ainoastaan pari episodia uudesta näyttelystä on toistunut Network Tenissä, ja erittäin animoidut kilpailijat ovat nostaneet enemmän kuin muutaman kulmakarvan sosiaaliseen mediaan.

Denyer vakuutti news.com.au, että kilpailijat, jotka ovat olleet esillä näyttelyssä, eivät ole ammattilaisia.

‘He eivät ole toimijoita, he ovat vain Aussiesia’, hän sanoi.

‘Joskus kun soitat kilpailijoille, animaatiot ovat tietysti houkuttelevampia tai houkuttelevampia.’

Denyer sanoi myös, että kilpailijoiden käyttäytyminen on osittain se, että Game Of Games on show-konsepti, jonka Ellen DeGeneres loi.

‘Mielestäni Ellenillä on niin suuri kansainvälinen maine ja hänen näyttelynsä on niin maailmanlaajuisesti tunnettu ja rakastettu, että mielestäni kaikki tulivat Ellenin henkeen’, hän kertoi news.com.au.

‘Tiedätkö, miten hänen näyttelynsä on OTT, ja kaikki hänen fanit ja yleisö vain menevät hulluksi, joten luulen, että ihmiset olivat samaa henkeä.’

Pari kilpailijaa Game Of Games -pelissä.

Pari kilpailijaa Game Of Games -pelissä. Lähde: Kanava 10

Gold Logie -voittava isäntä sanoi huomaneensa kuinka äärimmäiset kilpailijat olivat ja jopa kertoivat heidät vahvistamaan sen yhdessä vaiheessa.

”Huomasimme sen varmasti, koska australialaiset kilpailijat eivät ole kuin amerikkalaiset kilpailijat, mutta he olivat todella täynnä ja antoivat sille vain 1000 prosenttia. Jotkut meistä olivat hieman huolissamme ”, hän vitsaili.

”Luulen vain, että he halusivat laittaa suurimman mahdollisen näyttelyn, jonka he voisivat, ja he katsoivat niin paljon amerikkalaista televisiota, jota he ajattelivat, että sinun oli toimittava.

‘Meillä oli vähän sanaa heille ja sanoi juuri:’ Se on OK, voit olla itse, se on hienoa. Olet turvallisessa paikassa.

Jos et ole vielä nähnyt Game Of Gamesia , täällä on maistunut kilpailijat, jotka ovat tähän mennessä esiintyneet näyttelyssä:

Toinen selitys ‘seuraavan tason’ kilpailijoille on tuntematon pelko, Denyer sanoi. Kaikki Game Of Games- jaksot kuvattiin ennen ensimmäistä verkko-kymmenen ilmaistua jaksoa.

”Siellä on paljon hermostunut energia,” isäntä sanoi.

”Sarja on niin suuri, että se on melko ylivoimainen ja haasteet, joita he kohtaavat, ovat myös melko hermostuneita.

”Korostamme niitä. Kyllä annamme heille mahdollisuuden voittaa 50 000 dollaria per näyttely, mutta teemme heidät työskentelemään sen puolesta. Ne voisivat olla kolmea tarinaa ilmassa… ja me pudotamme ne satunnaislukon kautta, josta heillä ei ole aavistustakaan mistä se menee. Tai me ampumme heidät kasvoillaan valtavan tykin kanssa, joka on täynnä räjähteitä ja maalia. He ovat pelottavia tilanteita.

”Me näemme kilpailijoilta todella hulluja ja röyhkeitä vastauksia. Se yllätti meidät paljon.

Kilpailijoita koskevaa kritiikkiä lukuun ottamatta Game Of Games on saanut enimmäkseen myönteisen reaktion sosiaaliseen mediaan.

‘Tässä maailmassa, jossa kaikki on tumma ja vihainen ja pelottava, televisiossa on nyt enemmän tilaa kuin koskaan,’ Denyer kertoi uutissivustolle.

”Tässä maailmassa on tarpeeksi ihmisiä, jotka tekevät vakavia televisio-ohjelmia… Miksi emme voi vain esittää näyttelyä, jossa ihmiset putoavat tavaraa tai saavat ammuttua tavaraa tai ammutaan kasvoihin?

”Se on niin yksinkertaista, se on loistava”, hän sanoi.

Ash London pyrkii roiskumaan kilpailijaan.

Ash London pyrkii roiskumaan kilpailijaan. Lähde: Kanava 10

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *