Get Music Pro

Cultural knowledge Defined

Sitten hän putosi, kun hän astui takaisin lavalle
Musiikki

Foo Fightersin päällikkö Dave Grohl putoaa portaasta oluen huutamisen jälkeen

kuva

Laulaja jakoi oluensa ennen Chuggingin lähdettä: YouTube

Dave Grohlillä oli todella rock- ja roll-hetki, kun hän putosi lavasta sen jälkeen, kun hän laski olutta Las Vegasin konsertissa.

Valitettavasti Foo Fightersin etumiehen kuvamateriaalia hänen ilkeästä syksystään on lähetetty Youtube-sivustoon, jossa se on kerännyt yli 25 000 näkymää.
Kuluttajaelektroniikan näyttelyssä keskiviikkona esiintynyt Grohl luovutettiin oluen puolivälissä ja yritettiin ensin juoda se pois kaiuttimien kädestä vapaasti ennen sen valumista.

Sitten hän putosi, kun hän astui takaisin lavalle

Sitten hän putosi, kun hän astui takaisin lavalle Lähde: YouTube

Sitten hän päättää noutaa ja pukea juoman, mutta kun Grohl yrittää saada takaisin lavalla, hän jättää täysin tukijalkaansa ja pinoaa sen.

Huolimatta eeppisestä syksystä Grohl näytti kärsimättömältä, ja sen jälkeen, kun kaksi vartijaa auttoi jalkojaan, he liittyivät muuhun hänen yhtyeeseensä lavalla.

Katso hetki kaikessa kiusallisessa loistossaan:

Se ei ole ensimmäinen kerta, kun Grohlillä on ollut eeppinen pino fanien edessä, kun laulaja kaatui ja rikkoi jalkansa ruotsalaisessa konsertissa vuonna 2015.

Foo Fightersin piti peruuttaa seitsemän esitystä sen jälkeen, kun laulaja oli arvioinut hyppyään ja putosi turvasäiliöön Göteborgin konsertin aikana.

Viime vuonna hän hauskaa tapahtumasta ja lähetti kaksinkertaisen tempun samalla konserttipaikalla, joka putosi yleisön kauhuun.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *