Get Music Pro

Cultural knowledge Defined

urossorsa
Musiikki

Draken teknisesti täytetyt konsertit käyttävät droneja varmuuskopioina

Drake'n konsertissa Madison Square Gardenissa ilta täytettiin enemmän kuin vain 18 000 faneja.

Kahdessa tunnissa kahdessa kappaleessa oli myös 88 mikro-dronesia, jotka lentivät rapperin ympärillä synkronoimalla kappaleitaan Elevate ja Look Alive. He leijuivat kirkkailla valoilla, muuttivat värejä punaisesta siniseksi valkoiseksi, kuten suurten fireflies-patterien, jotka vilkkuvat rapperin yläpuolella.

Vaikka se ei ehkä ollut eniten silmiinpistävä näyttö – vaiheessa piste muuttui jättiläismäiseksi iPhone X: ksi, joka selaili Instagramia, ja sitten siellä oli kelluva Ferrari väkijoukon yläpuolella – se oli todennäköisesti teknisesti innovatiivisin temppu. näyttely täynnä silmälaseja. Tämä johtuu siitä, että toisin kuin muut drone-ohjelmat, tämä mini-ilmavoimat ohjelmoitiin lentämään itsenäisesti.

Kehittynyt koreografia sovitettiin yhteen Drake'n tuotantoryhmän ja sveitsiläisen Verity Studiosin välillä, jolla on Sonyn ja Kitty Hawkin investoinnit .

Drake käyttää koordinoituja, itsenäisiä droneja vain viimeisin esimerkki teknologian kasvavasta roolista viihdemaailmassa. Erityisesti drones on ottanut taivaalle suuria tapahtumia, kuten Super Bowl ja olympialaiset . Kun drone-tekniikka ja keinotekoinen älykyky paranevat, voit odottaa lisää tanssia, jotka tanssivat yhdessä suosikkisi tekojesi kanssa.

Verity on käyttänyt droneja risteilyaluksille ja Singaporen lentoasemalle, mutta Drake-kiertue on ollut sen suurin näyttely.

‘Nykyisellä tekniikalla, joka meillä on, Drake on niin hyvä, kuin se saa’, sanoi Rafaello D'Andrea, Verity Studiosin perustaja. ‘Mutta voimme tehdä enemmän, luovasti.’

Ylös

m88a6458

Verity Studios tekee omia dronejaan, jotka painavat alle kaksi unssia, tai kuten D'Andrea kuvaili, ‘sama kuin leipäviipale.’

Äänimerkit käyttävät sisäistä GPS-järjestelmää, jonka oma Kedge-lokalisointiyksikkö on kartoittanut – ajattelevat pienen keskimmäisen satelliitin, joka skannaa jokaisen huoneen kulman ja lähettää koordinaatteja droneille.

Nämä pienet satelliitit voivat kommunikoida droneiden kanssa tarvitsematta Bluetooth- tai Wi-Fi-yhteyttä käyttämällä Ultra-Wideband -tekniikkaa, joka voi siirtää tietoja nopeasti ilmaan Verity Studiosin patenttien mukaan .

Äänimerkit lähettävät signaaleja kertomaan sisäiseen GPS-järjestelmään, missä ne ovat, ja sitten anturit reagoivat ja kertovat näille droneille, missä he tarvitsevat, koreografoidun rutiinin perusteella. Yhtiö sanoi, että UWB toimii paremmin kuin Wi-Fi tai Bluetooth, koska sillä on vähemmän todennäköisiä yhteysongelmia, jotka ovat valtavia tapahtumien, kuten konserttien, aikana.

Verity Studios on tehnyt näyttelyjä Metallican sekä Cirque du Soleilin kanssa , jotka käyttivät 500 000 dollaria tuotantokustannuksia, jotta drones pukeutui lentäviin lampunvarjostimiin.

Koska kaikki koreografia on esiohjelmoitu, se ei ota drone-asiantuntijaa kokeilemaan niitä esityksissä, D'Andrea sanoi. Drake'n kiertueelle droneyhtiö perusti koneet ja toimitti ne. Se voi hallita droneja etäisyydeltä, jos jotain menisi pieleen.

Kun Verity Studios kouluttaa näyttelytiloja, se on yleensä sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät ole koskaan lentäneet droneja aikaisemmin, hän sanoi. Koulutuksen päättymiseen kuluu jopa kolme päivää, ja suurin osa ajasta käytetään hätätilanteissa.

Jotta radion käyttö olisi mahdollista, ohjain putoaa vain neljälle painikkeelle: Play / Pause, Abort, Soft Stop ja Arm (eräänlainen lämpenemispainike). Se oli yksinkertaisempaa ymmärtää kuin puhelin.

Taivas on rajana

Kun ohjaimet ovat poissa käytöstä, sisäilman drone-näyttelyn haaste tulee siitä, miten se näyttää enemmän kuin vain huoneessa kelluvat valot. Cirque du Soleilin luovat tiimit tajusivat, että ne olivat valaisimet. Vuoden 2011 leikkeessä D'Andrea näytti kaksi dronesia, jotka jongleivat keskenään saumattomasti.

Hän puhui suurista luovuuden mahdollisuuksista, joita droneilla voi olla näyttelyihin, kuten kasvojen tekeminen ilmassa sadoista valoista.

‘Kuvittele, että olet areenalla, ja voit saada tuhansia näitä asioita yleisön yli’, D'Andrea sanoi. ‘Voit todella työntää mitä voit tehdä luovasti.’

urossorsa

Hän sanoi toivovansa, että hänen tiiminsä oli enemmän aikaa työskennellä Draken tuotantohenkilöstön kanssa rutiinien aikaansaamiseksi. Räppärijoukkue pyysi toukokuun lopulla droneja, ja kesäkuun loppuun mennessä hänet lähetettiin ja ohjelmoitiin 200 dronesia, hän sanoi – alle 30 päivän päästä kaiken tekemiseen.

Näyttelyssä näin rajoitukset, joista D'Andrea puhui. Drones teki aaltoja ja pyörii Draken yläpuolella, mutta voisit nähdä, että he voisivat tehdä paljon enemmän. Jos et ole nimenomaan etsinyt droneja, oli vaikea sanoa eroa lentävien valojen ja lavojen yläpuolella olevien valojen välillä.

Kun kysyin yleisöltä yleisöltä, mitä he ajattelivat droneista, se oli enemmän jälkikäsitelty kuin tärkein nähtävyys. Se on häpeä, mutta ymmärrettävää: heidän silmänsä olivat enemmän keskittyneet Drakeen kuin hänen yläpuolella olevat kelluvat valot.

Se ei ole kuin yleisö ei välittänyt ilmassa tapahtuvista tekoista – yhdellä puolella kaikki silmät olivat kelluvalla Ferrarilla , joka teki otsikoita, kun kiertue alkoi 13. elokuuta. Nämä dronit olivat teknisesti edistynein osa Drakin konserttia , mutta myös köyhimpien joukossa.

D'Andrea kuvailee Drake-konsertin kaltaisia massiivisia silmälaseja, mutta kuvailee mahdollisuutta, että hänen droneillaan on suuri rooli pienemmissä tapahtumissa.

‘Kuvittele yksi erityinen hetki häät, ja sinulla on suosikkikappaleesi, ja saat koreografian, joka on luotu erityiselle kappaleellesi näillä droneilla’, hän sanoi.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *