Get Music Pro

Cultural knowledge Defined

Yksi isännistä, Wi-Fi: n kuvitteellisen kirkon edustaja, pitää 20-puolisen kuoleman, joka määrittää tietokoneen kohtalon.
Kulttuuri

Defconin hakkerointihaaste vauhdittaa huijainta epäonnistuneille tietokoneille

Se on lauantaiaamuna Defconissa, ja kahdeksan pelaajaa kilpailee ratkaistakseen niin monta hakkerointihaastetta kuin he voivat kahden tunnin kuluessa.

Mutta Caesarsin palatsi ei ole täällä. He haluavat nähdä jonkun tietokoneen murtautuneen.

Pelaaja, joka tunnetaan vain nimellä ‘That Guy’, on ensimmäinen epäonninen kilpailija, joka valitaan satunnaisesti valittamaan 20-puolinen kuolema. Kierrätyksen jälkeen hän päästää irti ja hyväksyy hänen kohtalonsa: Mies kuuma koiran puvussa tulee pudottamaan viiden kilon kettlebellin kannettavaansa.

Olen ensimmäisessä d (rakenteessa) 20 Capture Flag -kilpailu Defconissa, joka on Las Vegasissa järjestetty vuosittainen hakkerointikonferenssi. Defon-laitteiden , älyautojen ja äänestyskoneiden hakkuiden ohella Defcon järjestää myös kilpailuja puolella, usein käänteillä. Uusi Capture the Flag tai CTF-tapahtuma sattuu juuri tuhoavan saaliin.

Vaikka Defcon kestää vain kolme päivää, hakkerointi ja kyberturvallisuus ovat ympärivuotisia huolenaiheita lähes kaikille nyt. Kaikkein surullisimmillaan kenties on venäläisten Yhdysvaltojen vaalien hakata , joka on vuoden 2016 presidentinvaalikampanjan yhteydessä ja jatkuu tähän päivään asti. Tekniset jättiläiset, kuten Google , Facebook ja Apple, tarjoavat vikailmoituksia – maksuja jopa 550 000 dollaria – hakkerille, jotka löytävät tuotteissaan puutteita. Jopa kotitalouden tasolla ihmisten on huolestuttava reitittimistään , älykkäistä termostaateistaan ja turvakamerista, joita on muutettu.

Säännöt

Tyypillisissä CTF-kilpailuissa tulokkaat käsittelevät useita tietokonehyökkäyshaasteita ja yrittävät kaapata digitaalisia lippuja.

D (struct) 20 -tapahtuma on kuitenkin ante. 10 minuutin välein satunnainen pelaaja valitaan pyörittämään 20-puolinen kuolema, ja kuten Dungeons and Dragonsissa, roolipeli, jossa käytetään myös d20-kuolemaa, määrittää pelaajan edistymisen, sitä pienempi numero, sitä huonompi tulos . Esimerkiksi 20 tarkoittaa sitä, että olet turvallinen, mutta 4 merkitsee, että kannettava tietokone otetaan käyttöön kelkkailijalle.

Yksi isännistä, Wi-Fi: n kuvitteellisen kirkon edustaja, pitää 20-puolisen kuoleman, joka määrittää tietokoneen kohtalon.

‘Mikä tahansa 8 tai sitä pienempi, koneesi todennäköisesti kuolee’, tapahtuman järjestäjä ja IBM: n X-Force Red -turvayksikön tutkimusjohtaja Daniel Crowley kertoivat minulle haastattelussa ennen kilpailua.

Pelaajat saavat yhden varmuuskopiointilaitteen. Jos ensimmäinen kone saa roskakorin, voit jatkaa niin kauan kuin toinen laite säilyy.

Joka kerta, kun rullaat kuolemaa, palkitaan 300 pistettä, ja pelaajat voivat vapaaehtoisesti vierittää ylimääräistä etua. Sinun täytyy vain toivoa, että strategia ei tule takaisin ja eliminoi laitettasi.

‘Yksi tavoista, joilla pystyt pisteitä, on rakentaa äkillisesti kestävä kone’, Crowley sanoi.

Kilpailu kestää kaksi tuntia. Joka saa eniten pisteitä loppuun mennessä voittaa.

Hanki rekt

Lavalla on kolme Panasonic Toughbookia , kannettavia tietokoneita, joiden avulla he voivat hakea pelaajan. Panasonic ei vastannut kommenttipyyntöön.

Dan Hoetger on yhden Toughbookin takana, jonka hän osti eBayssa noin 30 dollaria, erityisesti kilpailuun. Hänen linjansa mukaan hän sanoi, että hän ei odottanut sen selviytyvän.

‘Olen sellainen, että haluan sledgehammerin’, Hoetger sanoi. ‘Haluan todella nähdä, mitä tämä Toughbook voi tehdä.’

Muut kilpailijat ovat tuoneet Raspberry Pi -tietokoneen levyt muovikoteloihin, netbookeihin ja yhden rohkean tulokkaan tapauksessa puhelimeen. Muutama on tuonut ulkoisia näyttöjä, joten jos heidän tietokoneen näytön katkeamat, ne voivat silti kilpailla.

‘Kiitos, että valitsit pelaamisen ainoassa CTF: ssä, jossa tietokoneesi osuu sledgehammerillä’, Crowley sanoo, kun hän laukaisee kilpailun. ‘Meillä oli paljon tuhoamismenetelmiä, joita emme voineet käyttää, koska ilmeisesti Caesars ei pidä nestettä tai tulta.’

Turvallisuussyistä Crowleyn oli luotava ‘tappavyöhyke’, joka on suljettu kirkkaan vinyyliä pitkin, joten shrapnel ei voinut osua väkijoukkoon. Ja sitten syistä, jotka olivat selittämättömiä, hänellä oli mies hot dog -asussa, joka oli tuhon takana.

Toughbookin hengissä The Guy on johtoasemassa 300 pisteen verran. 10 minuutin kulun jälkeen pelaaja ‘Duke Zip’ valitaan satunnaisesti.

Hän rullaa 1, pahimman mahdollisen määrän. A 1 tarkoittaa, että hänen täytyy reilata kahdesti. Hän osuu 13: een, ja hänen kannettavan tietokoneensa putoaa lattialle. Sitten hän rullaa 12, mikä tarkoittaa sitä, että hänen tietokoneeseensa on hierottu harvinaisten maametallien magneetti, joka mahdollisesti sallii sen tiedot.

Väkijoukot vangitsevat väärinkäytöksensä, mutta purkautuvat iloksi, kun Duke Zip osoittaa, että hänen kannettavansa toimii edelleen. Hän käyttää 10-vuotista Acer Aspire One -tietokonetta, jossa on Linux.

Jälkeen selviytyessään back-to-back hyökkäykset hänen tietokone, Duke Zip päättää testata onneaan ja vapaaehtoisesti rullaa noppaa uudelleen ylimääräisiä pisteitä. Tällä kertaa hän rullaa 7: n, mikä tarkoittaa, että Crowley ottaa Tesla-käämityspistoolin ja vapauttaa tietokoneen pultit.

Crowleyn sokkille kannettava tietokone selviytyy myös Tesla-käämityspistoolista – vaikka joku vieressäni mainitsee, ‘se haisee kuin sulaa muovia täällä.’

Sitten kuluu vielä 10 minuuttia. Satunnaisvalitsija jälleen laskeutuu Duke Zipiin ja väkijoukko nauraa epäonneaan. Naurua tulee kovempi, kun hän rullaa toista 1. Tämä tarkoittaa vielä kahta rullaa. Ensinnäkin 4 – päivän ensimmäinen sledgehammer-lause, mutta 19 hänen toinen.

Pudotuksen jälkeen harvinaisten maametallien magneetit ja Tesla-ase, Duke Zipin kannettava tietokone, lopulta jäävät räpäyttäjälle. Toteutuksen jälkeen Duke Zip siirtyy varmuuskopiolaitteeseensa ja jatkaa kuljetuspalvelua, nyt vielä 900 pisteen ansiosta hänen ensimmäisen kannettavansa uhrauksen ansiosta.

Samalla Hoetgerillä on Toughbookin kanssa eniten pisteitä, eikä se ole vielä vahingoittanut. Sitten hän vapaaehtoisesti rullaa noppaa, ja kannettava tietokone ottaa kylmän, paineilman puhaltaa tuuletusaukkoihinsa.

Toughbook selviää ja jatkaa koodaushaasteita. Kun peli hiipii lähemmäksi kahden tunnin määräaikaa, yhä useammat kilpailijat vapaaehtoisesti rullaavat noppaa. Teslan ase tuhoaa koneen. Hiomakone ottaa toisen. Useat osallistujat – mukaan lukien yksinäinen puhelinkilpailija – katsovat, miten sledgehammerin viivoja toivoo ja gadgetit.

Hoetger on vapaaehtoinen vielä kaksi kertaa, saamalla paineilma uudelleen ja sitten kettlebell. Kahvakuula tappaa lopulta Toughbookinsa.

‘Tiesin, että halusin mennä hävittämiseen,’ hän sanoo, ‘koska en halua viedä kotiin kanssani.’

Haasteen loppuun mennessä The Guy on voittaja, jossa on 1210 pistettä – vaikka myöhempi kettlebelli tuhoaa myös Toughbookin näytön. Hoetger ottaa toisen sijan, jossa on 1 160 pistettä, ja Duke Zip tulee kolmanneksi, 1150 pisteen.

Useiden kierrosten jälkeen, jotka tuhosivat tietokoneita, kuulin yleisön jäsenen sanovan: ‘En tiedä, voinko katsoa toista CTF: ää uudelleen.’

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *