Get Music Pro

Cultural knowledge Defined

Deadpool-voi
TV ja Elokuvat

Deadpool 2: Super Duper Cut on pidempi, mutta ei välttämättä parempi

Deadpool-voi

Deadpool 2 : n kotitiedosto Digital HD: ssä merkitsee myös Deadpool 2: n julkista debyyttiä : Super Duper Cut , elokuvan laajennettu versio, joka lisää uusia kohtauksia, muuttaa muita ja tuo vielä lisää luotto-kohtauksia .

Tämä pidempi versio, joka näytettiin puristettavaksi ja jotkut fanit viime kuussa San Diego Comic-Con 2018: ssa, on edelleen Deadpool 2 sydämessä, joten osoitan kollegalleni Morgan Littlein katsaukselle teatterivapautuksesta syvemmälle sukellukselle. kuvaa, koska elokuva on enimmäkseen sama.

Tämä elokuvan leikkaus on paljon samanlainen kuin Anchorman 2: nSuper Sized Version: The Legend Continues , joka korvasi monet sen vitseistä varajäsenen kanssa.

Seulonnan aikana huomasin ehdottomasti muutoksia useisiin kohtauksiin, mutta muutamassa tapauksessa uudet gagit eivät ylitä sitä, mikä oli alkuperäisessä teatteriesityksessä. Esimerkiksi teatteriversiolla on sarja vitsejä, jotka koskevat elokuvan vaarallista tuuli-neuvontaa, jonka tuloksena on iloinen yllätys . Kappale pysyy tässä laajennetussa versiossa, mutta ironisesti minun tuulen neuvoa-antavien vitsien suosikkini leikataan pois eturiviltä.

Laajennettu 15 minuutin ajoaika alkuperäisen 2 tunnin elokuvan pituuden yläpuolella auttaa kuitenkin tuomaan lisää kontekstia tarinan osiin, joita alkuperäinen versio ei kata. Meillä on enemmän Russell Collins (Julian Dennison) ja Juggernaut ( Reynolds tarjoaa äänen ). Saamme pidempiä taisteluasennuksia. Saat kaikenlaiset uudet tekstitykset avatulle musiikkinumerolle.

Absoluuttiset parhaat lisäykset ovat uudet luottojäljet. En tarkoita niitä täällä, mutta voit lukea niistä kaikki klikkaamalla tästä .

Niin on myös Super Duper Cutin arvoinen? Ehdottomasti. Älä vain korvaa teatteriversiota. Se on edelleen hyvä ja voi sisältää myös joitakin suosikkia hetkiäsi.

Kertoimet ovat, että sinun ei tarvitse valita, mikä versio kotiin tulee. 21. elokuuta tuleva Blu-ray-julkaisu sisältää molemmat elokuvan leikkeet, joita voit katsella tuoreen lämmitetyn chimichangas-sivun kanssa.

Deadpool 2 arvostelu : tappaa kaikki odotukset, jos sivuutat ensimmäisen puoliskon.

Deadpool 2: n jälkiluottotapahtumat, selitetty : Jokainen on ihana. Spoilerit eteenpäin.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *